Soğuk Sularda Yaşayan Dev Yaratıklar Ningen Efsanesi Nedir - Ningen Gerçek mi?

 ningen

Ningen Efsanesi ilk olarak 1990'lı yıllarda net olarak tespit edildiği iddia edilen, ancak evveliyatının 1900 yılların başlarına kadar uzandığı söylenen, özellikle soğuk sularda Güney kutbuna yakın denizlerde yaşadığı iddia edilen; boyu 5 ila 100 metre arasında değişen, Kolları ve bacakları olan, beyaz renkli ve insana benzeyen yüzen canlılara verilen addır.

Ningen Efsanesi Japon denizaltı ekipleri tarafından 1990'lı yıllarda rapor edilmeye başlanmıştır.Peki ningen ne demektir derseniz Ningen, Japonca'dan gelmektedir. Japonca insan anlamına gelen Ningen, ilk defa bu şekilde isimlendirilmiş ve asıl bu pananormal olayı bu kadar meşhur kılan, gündeme getiren 2007 yılında Mu dergisinin yaptığı haber olmuştur.

Ningen efsanesine göre soğuk denizlerde yaşayan insana benzeyen bu canlılar var ve kesinlikle kimseye görünmeden yaşamaktadırlar. Vücutları insana benzemekte ve beyaz tenli, oldukça iri canlılardır. Bir başka teori ise meşhur Agarta Uygarlığı ve kıtasına kadar dayanan bir geçmişi vardır. Ningen canlıları başka bir dünyadan gelmektedir. Ayrıca özel olarak korunmaktadır. (Hatta UFOlar'ın Torunlarıdır.)

.Ningen Rus Dalgıçlara Saldırıyor

Buna göre Ningen canlıları 1962 yılında Rus Su altı askeri ekipleri tarafından Karadeniz ve Orta Asya'da Baykal Gölü'nde tespit edilmiştir. Hatta iddia edilen rapora göre bu canlı, Baykal Gölü'nde tespit edilmiş ve ardından yakalanması için 7 adet dalgıç gönderilmiştir. Dalgıçlar suya girmelerinin ardından büyük bir basınç ile gölden dışarı fırlamış, üçü hayatını kaybetmiştir. Geri kalanlar ise ağır şekilde yaralanmıştır.

Ningen Canlıları Raporlara Giriyor

Ningen canlılarının pek çok denizaltı tarafından rapor edildiği bilinmektedir. Bu sayede Ningen efsanesi doğmuştur. Bu tespitler, Denizaltıların özellikle bu canlıları boyutları ve yüzüşleri nedeniyle yabancı düşman denizaltı olarak tespit etmesi sonucu gerçekleşmiştir. Bu canlıların gerçekten yaşayıp yaşamadığı hala sır olmakla birlikte, beyaz balinalara veya foklara dikkatli bakmak suretiyle bu tür canlılara benzetildiği iddia edilmektedir. Aynı Denizkızı efsanesinde olduğu gibi Deniz ineklerinin bir farklı versiyonuna da benzetiliyor olabilir.

Ancak Dünya üzerinde yaşayan canlıların  pek çoğunun türleri hala tespit edilememiştir. Özellikle tespit edilemeyen canlı sayısı miktarı okyanuslarda çok daha fazladır. Bu da olayın başka bir  boyutudur. Ayrıca Ningen canlılarının Google Earth tarafından bile tespit edildiği iddia edilmektedir.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski